Potterfans kunnen dit jaar Kerstmis vieren in de Grote Zaal

De Grote Zaal in de Harry Potterfilms.
RV De Grote Zaal in de Harry Potterfilms.
Wie dit jaar een écht magische kerst wil, reserveert best al een plekje op de Eurostar. Londen is immers dé place to be voor Harry Potterfans. Ter ere van onze favoriete feestdag kunnen we net zoals de tovenaarsleerlingen dineren: in de Grote Zaal.

Wie wil kan de Grote Zaal al langer bezoeken tijdens een tripje aan de studio's, maar heel af en toe kan je er ook dineren. En dit jaar belooft het een extra unieke ervaring te worden: voor het eerst wordt de Grote Zaal omgetoverd tot het decor van het Kerstbal. Denk: besneeuwde kerstbomen, ijspegels, concerten en natuurlijk een heerlijke maaltijd.

Iedereen mag plaatsnemen aan de tafels van de verschillende afdelingen (Griffoendor, Zwadderich, Huffelpuf en Ravenklauw, voor de dreuzels onder ons) en kan vervolgens genieten van een driegangenmenu. En als extra dessertje krijg je ook nog eens een tour door de Studio's cadeau.

Praktisch
Het diner vindt plaats op 11 en 13 december. Reserveren kan vanaf 24 oktober op 10 uur 's morgens. De prijs is omgerekend ongeveer 240 pond (omgerekend ongeveer 270 euro). Meer informatie op de website.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Ronny Van Looy

    Een Breughel avond dus, worst, puree, kalfsgebraad, eendenfilet en liters donker bier, kan gezellig zijn, waarom niet, doen ze bij ons bij de spaarkas al 30 jaar.

  • Steve Van der Vekens

    Komt Emma Watson ook?