OPROEP. Hoe vier jij Halloween? Laat het ons weten

NeONBRAND/Unsplash
Griezelfeestjes. Horrorfilm-marathons. Huizen die versierd zijn pompoenen en enge decoratie. Ook bij ons lijkt Halloween elk jaar populairder te worden. Ben jij het van plan om het ook te vieren, op een spectaculaire manier? Laat het ons dan weten. 

Ook aan het aftellen naar Halloween? Dan ben je niet de enige. Steeds meer Belgen laten deze dag niet onopgemerkt voorbijgaan. NINA is daarom op zoek naar opvallende verhalen: hoe wil jij deze dag vieren? Organiseer je een griezeltocht of een verkleedfeest? Stuur dan een mailtje met jouw plannen én telefoonnummer naar liesbeth.de.corte@dpgmedia.be. Hoe zotter en origineler, hoe beter! 
29 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Yves Gavel

  niet!!

 • Tim Heye

  Pretparken, Halloween games, horrorfilms, mijn huis is vol met versieringen. Ook al zijn er altijd mensen die tegen dit eeuwenoud feest zijn, het is iets dat ouder is dan kerst of nieuwjaar, want in de oude tijden was 31 oktober de laatste dag van het jaar. Halloween, of Samhain is geschiedenis, maar veel mensen weten dit niet.

 • Ronny Van Wijngaerden

  iets amerikaans, is hier nooit gevierd en doe ik nu ook niet.

 • Geert De Craemer

  Ik vier Halloween niet.

 • william anthuenis

  Wij hebben met deze Amerikaanse nonsens niets te zien. Werd hier ingevoerd uit geldklopperij. Wij doen hier niet aan mee.