NINA zomert: loop samen met je favoriete Disneyfiguren een halve marathon

Disney
Elke dag geeft NINA je een tip voor de beste zomer ooit, en omdat we weten dat de zon in september nog behoorlijk verrassend uit de hoek kan komen, blikken we alvast vooruit met een nazomerse buitenactiviteit: de halve marathon in Disneyland Parijs.

Haal je Minnie Mouse-diadeem maar alvast van onder het stof en loop op zondag 24 september je favoriete Disneyfiguren achterna tijdens de halve marathon in Disneyland Parijs. Spurt langs Hollywood Boulevard en passeer de Twilight Zone Tower of Terror. Vervolg je route richting Main Street, U.S.A en ren muisstil voorbij het kasteel van Doornroosje. De laatste kilometers loop je door Disney Village, het platteland en omliggende dorpen. Aan de eindstreep word je beloond met een unieke Disneymedaille.

Is het lopen van zo'n 21,1 kilometer voor jou een onrealistische droom? Dan is er nog altijd langs de zijlijn een belangrijke functie voor je weggelegd: supporteren! Reden genoeg dus voor een tripje naar Disneyland!

Zin om te rennen door de magische wereld van je favoriete pretpark? Schrijf je dan snel in via de website. Deelnemen kost € 75, maar daar krijg je weer net zoveel voor terug!