Ga naar de mobiele website
^ Top

NINA tipt: onze nieuwe favoriete serie op Netflix

Netflix
'13 Reasons Why' mag dan over pubers op een Amerikaanse highschool gaan en geproduceerd zijn door tieneridool Selena Gomez, ook voor mensen zonder jeugdpuistjes is deze serie een aanrader. Wij hebben de afgelopen dagen althans bingewatchend doorgebracht.

Selena Gomez las het boek '13 Reasons Why' op aanraden van haar moeder. Ze was zo overdonderd door het verhaal dat ze vond dat er een serie van moest komen. Dus stapte ze naar Netflix die meteen akkoord gingen en haar prompt benoemden tot uitvoerend producent van de serie.

Het verhaal gaat als volgt: hoofdpersonage Clay vindt op een dag een doosje cassettes voor zijn deur. Die blijken ingesproken te zijn door Hannah, een dode vriendin. Op de cassettes vertelt ze over de 13 personen die zij verantwoordelijk acht voor haar zelfmoord. Vervolgens geeft ze Clay opdrachten om antwoorden op de vragen te vinden die ontstonden na haar dood.

We weten het, klinkt verschrikkelijk als je het zo leest. Maar geef het een kans, je zult hoogstwaarschijnlijk net als ons niet meer kunnen stoppen met kijken. Dylan Minette en Katherine Langford nemen de hoofdrollen van de serie op zich. 

'13 Reasons Why' is nu te zien op Netflix.

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug