Neem NINA mee op vakantie en WIN!

thinkstock
Wij zijn benieuwd wat je deze zomer doet. Neem de laatste NINA mee op reis en maak er een leuke foto van. Bij het zwembad met het hele gezin? Met je vriendinnen in de shoppingstraten van Milaan? Met je lief in die hangmat op dat romantische plekje in Marbella? Met je moeder op de pier van Blankenberge? Of waarom niet, NINA op tafel tussen het rijkelijke luxeontbijt en je designerzonnebril? Alles kan.

Laat je inspireren door onze tips en laat je creativeit de vrije loop. Neem een selfie met je NINA of vraag een voorbijganger hét kiekje van jullie zomer te nemen en post het met de hashtag #ninazomert op Instagram. Mail zéker ook de foto naar nina@hln.be met je contactgegevens, want je kan een leuke prijs winnen.

De 100 leukste inzendingen krijgen een uitgebreid Dove Shower Foam douchepakket. Met drie varianten, voor elk huidtype, in een handig pompflesje van 200 milliliter. Dove ontwikkelde de gloednieuwe NutriumMoisture technologie, waardoor het schuim tot tien lagen diep je huid binnendringt voor een langdurige voeding en zalig zachte huid. Deelnemen kan tot en met 20 augustus. Tover die summer smile maar tevoorschijn! En remember: #ninazomert

Dove