Nathalie Meskens: "Ik heb me veel te lang gefixeerd op mijn lijf, nu kan ik me op mijn binnenkant focussen"

Sigfrid Eggers
Zo mooi, zo blond, en zo getalenteerd. Zet Nathalie Meskens en Cathérine Moerkerke - twee leading lady's van VTM - samen en de rest volgt vanzelf. Lees naast hun openhartige babbel ook de sintbrieven van BV's, de verhalen van drie dappere thuisblijfmama's en geniet van Sandra Bekkari's gezonde lekkernijen.

Nathalie: "Ik ben veel te lang gefixeerd geweest op mijn lijf," bekent Nathalie in NINA. "Ik wilde er zus en zo uitzien en dat lukte nooit. Gelukkig hoef ik daar sinds mijn nieuw eetpatroon niet meer mee bezig te zijn."

Lees verder onder de video.

Cathérine: "Was je daarvoor dan wel zo hard bezig met je lijn? Dat verbaast me. Enfin, ik let er ook op, hè. Ik heb ook altijd gesport. Zo begin ik binnenkort te trainen voor 'Mon Ventoux', een beweegcampagne voor het goeie doel, met als klapstuk het opfietsen van de Mont Ventoux in juni volgend jaar. Ik moet bewegen, voor mijn gezondheid. En ik zal me niet snel laten gaan. Maar die fixatie is me vreemd."

Nathalie: "Ik was er toch wel hard mee bezig, ja. Een jaar of twee geleden begon ik controle te krijgen over hoe ik eruitzag, en dat voelde goed. Nu boeit het niet meer, en kan ik het volledig loslaten. Net door het los te laten, zie ik er vandaag uit zoals ik er altijd heb willen uitzien."

Hoe de twee leading lady's denken over mannen, hun carrière en kritiek? Dat lees je morgen in NINA.

NINA13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • robert dumortier

  had ze eer naar haar innerlijke gekeken was ze nu nog bij haar man en had ze haar mooi uiterlijke behouden u is ze eer een rondlopend skelet wie graag beenderen ziet kan terecht op he ..............!

 • Anthony Vandooren

  Net iets te lang aan de coke blijven plakken, daardoor nu veels te mager en ziet behoorlijk oud uit ook. Zeer jammer, was een keun, is nu een te mager verouderd en behoorlijk lelijk irritant mens geworden

 • Eida Lam

  Hoeveel betaalt die jullie voor al die reclame? Narcisme is ervan uitgaan dat iedereen jou ongelooflijk interessant vindt.

 • Tuur Schipper

  En toen ze de bankrekening van haar nieuwe vriend zag was het liefde op het eerste gezicht.

 • Rachida ouamari

  Veel te laat, dan was ze misschien nog gehuwd geweest, de aanstelster uit Antwerpen. Coke doet ook vermageren, Nat, dat weet jij toch?