Exclusief voor abonnees

Luc Bellings fileert feestgerechten uit de supermarkten

Het kerstmenu van onze sterrenchef

Sterrenchef Luc Bellings test de feestmaaltijden uit de supermarkt.
Pieter-Jan Vanstockstraeten Sterrenchef Luc Bellings test de feestmaaltijden uit de supermarkt.
Nooit eerder leken de supermarkten zo uit te puilen van de ingrediënten als nu. Wij besparen u de keuzestress en lieten zeven ‘klassiekers van de feesttafel’ los op Luc Bellings. Van verfijnde vissalades en bladerdeeghapjes, tot hertenfilet en de onvermijdelijke ijsstronk: de sterrenchef fileerde alles, met niet altijd even gesmaakt resultaat. De beste ingrediënten gaf hij zijn eigen toets om ze nog appetijtelijker op de tafel te toveren.
Lees alles over feestmaaltijden in ons exclusief feestdossier.

Bladerdeeghapjes

1. Lidl: «Hartig» 8/10

«Hier proef je niet alleen de vulling, maar kan je de smaak ook blindelings thuisbrengen: kaas, bo­lognese én vullingen met champignonsmaak en vol-au-vent. Dat je die uiteen kan halen, hoewel de smaken dicht bij elkaar liggen, spreekt voor de hapjes. De champignonvulling is mooi krachtig, en in de vol-au-vent proef je duidelijk kip. Zelf zou ik dit niet aan mijn gasten voorschotelen, maar ik kan ermee leven. In de kaashapjes zitten zelfs kleine stukjes spek, wat ze een hartige smaak geeft.

• Lidl
• €3,99
• 200gr

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis



Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.