Last van glurende buren? Zo kun je zelfs naakt in je tuin rondlopen

Voeten van jonge vrouw op groen gras.
Getty Voeten van jonge vrouw op groen gras.
De tuin is een verlengde van je huiskamer. De meesten onder ons willen er lekker beschut zitten. In oude kleren en met ontploft haar, zonder dat de hele buurt je zo kan zien. Desnoods nog lekker in je pyjama, of zelfs in je blootje genietend van de zon.

Maar wat als je tuin alleen is afgescheiden met een hekwerk? Daar kijk je dwars doorheen! Geen nood, je creëert gemakkelijk en voordelig meer privacy. Zelfs voor wie geen groene vingers heeft zijn dit soort 'groene' klussen leuk om te doen. Gewoon aanpakken.
23 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Roger Poot

  De glurende zondaars......de pastoors eerst.

 • Patrick De pauw

  ik veeg mijn gat aan gluurders!ik heb hetzelfde zoals iedereen

 • Can Candostu

  Raf.. Of je naakt of in bikini rondloopt in je tuin is jou volste recht. Die 'uw' land binnenkomen en hun grondrecht eisen is ook 'hun' volste recht. Veel naaktplezier voor de liefhebbers. Veel gluurplezier voor de liefhebbers. Veel klusplezier voor de liefhebbers. Geniet en laat genieten..

 • ringo van der pulst

  Dat je doet wat je wil op je eigen grond is gewoon een droom.

 • robby dobbels

  @Karin, zou niet lang duren vooraleer ik hem uit de lucht schiet, filmen van iemand anders zijn tuin is schending van privacy, filmen van naakte personen is zelfs voyeurisme, of hij klaagt mij aan wegens kapote drone, of ik wegens voyeurisme, keuze zal snel gemaakt zijn denk ik :-/