Kinepolis organiseert een Harry Potter-marathon van 24 uur

rv
Haal de innerlijk nerd – en dat bedoelen we alleen maar positief – maar in je naar boven, want Kinepolis organiseert op 6 en 7 oktober een filmmarathon waarin alle acht Harry Potter-films achter elkaar worden vertoond. Zowel Kinepolis Antwerpen als Kinepolis Brussel worden 24 uur lang omgetoverd tot Kinepolis Zweinstein. Wij beginnen alvast spontaan ‘alohomora’ en ‘expelliarmus’ te prevelen.

Het mag dan al van 2011 geleden zijn dat de laatste Harry Potter-film op het witte doek te zien was, maar fans van J.K. Rowling’s magische wereld zijn er al die jaren later nog steeds genoeg. Daarom organiseert Kinepolis een marathon waarin je de volledig reeks nog eens opnieuw kunt beleven op het grote scherm.

De Zweinstein Express vertrekt op zaterdag 6 oktober om 9:45. Zondag 7 oktober arriveer je omstreeks 10:10 terug in de dreuzelwereld. Voor de prijs van 49,95 euro krijg je niet enkel alle acht films voorgeschoteld, maar zoals bij een echte marathon voorziet Kinepolis ook bevoorrading. Tussen elke film is een pauze voorzien. 

Meer info: kinepolis.com.
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Warre Linseele

  Ik heb nog twee kaarten voor in Gent! contacteer me als je ze wilt!

 • Sofie Van de Velde

  Dus... Je gaat een nachtje door zonder slapen, of hoe moet ik het bekijken?

 • Claudia Vermeulen

  Helaas uitverkocht. Komen er wellicht nog meer kaarten beschikbaar?

 • Nick Bruyker

  Lia Schuijt de vorige 24u marathong was eten, drinken en andere extra's mee in de prijs voorzien

 • Veerle Leeuwerck

  Geen meer bioscopen? Kortrijk bv,