Jouw eigen privé-eiland voor 'slechts' 413.000 euro? Dit is je kans

Vlakbij ligt het Belize Barrier Reef, dat populair is bij duikers en snorkelaars.
7th Heaven Properties Vlakbij ligt het Belize Barrier Reef, dat populair is bij duikers en snorkelaars.
Jezelf blauw betalen aan een huis in België? Waarom zou je, als je voor hetzelfde geld op een onbewoond eiland kan wonen. Voor de kust van het tropische paradijs Belize ligt een privé-eiland, dat te koop staat voor iets meer dan 413.000 euro.

Het eiland ligt 19 kilometer voor de kust van Hopkins Village in Stann Creek, een district met ongeveer 40.000 mensen in het zuidoosten van het land. Vlakbij ligt het Belize Barrier Reef, dat populair is bij duikers en snorkelaars.

Op het 550 vierkante meter tellende eiland staan vier felgekleurde hutten die in 2014 zijn gebouwd en elk een eigen slaapkamer, badkamer, keuken en eethoek hebben.

De accommodatie wordt voornamelijk aangedreven door zonne-energie, maar er is ook een noodgenerator aanwezig. Het eiland staat voor slechts 465.000 dollar (413.135 euro) te koop. In de prijs is ook een aanlegsteiger inbegrepen.

Het eiland wordt volledig omringd door kristalhelder water waardoor het voelt alsof je permanent op vakantie bent, zo stelt de makelaar, die zijn naam overigens alle eer aan doet: 7th Heaven Properties. Deze foto’s doen je alvast wegdromen.

Op het 550 vierkante meter tellende eiland staan vier felgekleurde cabanas, die in 2014 zijn gebouwd en elk een eigen slaapkamer, badkamer, een keuken en een eethoek hebben.
7th Heaven Properties Op het 550 vierkante meter tellende eiland staan vier felgekleurde cabanas, die in 2014 zijn gebouwd en elk een eigen slaapkamer, badkamer, een keuken en een eethoek hebben.
7th Heaven Properties.
7th Heaven Properties 7th Heaven Properties.
Het eiland ligt negentien kilometer voor de kust van Hopkins Village in Stann Creek, een district met ongeveer 40.000 mensen in het zuidoosten van het land.
7th Heaven Properties Het eiland ligt negentien kilometer voor de kust van Hopkins Village in Stann Creek, een district met ongeveer 40.000 mensen in het zuidoosten van het land.
7th Heaven Properties.
7th Heaven Properties 7th Heaven Properties.
7th Heaven Properties.
7th Heaven Properties 7th Heaven Properties.
7th Heaven Properties.
7th Heaven Properties 7th Heaven Properties.10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Boden

  Daar droom ik al jaren van, een eigen aanlegsteiger.

 • Joske Zeeuw

  Als half België en Nederland ondergelopen zouden zijn door de stijging van de zeespiegel, is dat eilandje daar ook onder water verdwenen hoor Conny.

 • geert voet

  En de aanlegsteiger is ook inbegrepen ??????

 • Conny Van den Bosch

  Aan de pessimisten, hoe lang zal het nog duren eer half België en Nederland onder water staat? Dan toch liever op zo'n eiland waar je niet met honderdduizenden in het water ligt te spartelen.

 • aaron aerts

  Voordat iedereen het heeft over het "zinken", moet je weten dat Amsterdam gebouwd is op palen. Omdat er geen vaste ondergrond is.