Exclusief voor abonnees

Je tuin verzorgen met een minimum aan water, zo doe je dat

Zo zorg je met een minimum aan water dat je tuin er toch prachtig uitziet.
Laurence Machiels Zo zorg je met een minimum aan water dat je tuin er toch prachtig uitziet.
Waar is de tijd dat we foeterden op dat eeuwige Belgische regenweer? Vandaag zijn we blij met elke druppel die uit de hemel valt. Want zonder water, geen tuin. Hoe vang je het op en hoe houd je het bij voor je dierbare planten? Experte Laurence Machiels geeft tips. 

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Roger Geens

    Mijn perceel -2.250 vierkante meter -is volledig bedekt met grassen ,kruiden enz. ,maar al dat groen trekt ook veel water weg .Ik heb dit jaar enkel de basis voor mijn keuken geplant :knolselder ,prei,boontjes ,venkel ,spinazie en snijbonen plant ik na de hittegolf die er aankomt .Alle dagen gebruikt ik 20 l.water ,regenwater en spoelwater van groenten en van de spoelbak .Spijtig , ik heb dit week-end 2 dode egels gevonden ,1 daarvan in een emmer verdronken .

  • Marianne Van den Lemmer

    Je kan maar 1 ding: water geven! En planten zetten die minder water nodig hebben, maar die gaan dan weer dood als het vriest...