Jaloers: deze dame wil in anderhalf jaar tijd alle landen ter wereld zien

Instagram
Iedereen zijn hobby: de één haakt, de ander leest of gaat wekelijks naar de zumba. En Cassie De Pecol? Die bezoekt in haar vrije tijd zoveel mogelijk landen.

Haar doel is om de jongste vrouw te worden die door alle 196 landen ter wereld reist en zo het Guinness World Record te breken. De 26-jarige dame begon aan haar reis in juli 2015, op haar 25e verjaardag. Inmiddels heeft ze al 180 landen op de teller staan en heeft ze nog 45 te gaan om ook de laatste 16 landen een bezoekje te brengen.

"Ik heb altijd al de wens gehad om ooit alle landen in de wereld te bezoeken en meer te leren over verschillende culturen, woonomgevingen en religies," vertelde ze aan Daily Mail. Ondertussen gaf ze al 18.000 euro uit aan haar reis. En behoorlijk bedrag, maar vergeleken met de landen die ze al bezocht zijn het peanuts.

Met dank aan sponsors, haar populaire Instagrampagina en een documentaire die ze zelf maakte, lukt het haar om geen financiële kater aan de reis over te houden.

Love love love my #Peace Earrings from @dogearedjewelry! They're the perfect accessory for this trip and my meetings. I've been handing out Peace Necklaces and Bracelets by #Dogeared to the students throughout #Expedition196 and they've loved them (even the guys)! If you want to check them out for yourself, you can visit my 'Peace Journey' page on dogeared.com/experience-peace-journey ✌ * * * #PeaceThroughTourism