Exclusief voor abonnees

IJskoffie is booming, maar hoeveel koffie zit er eigenlijk in? Expert: “Koffiefabrikanten laten het afweten”

Barista en koffieconsulent Peter Hernou.
Steven Richardson Barista en koffieconsulent Peter Hernou.
Sinds het aanbod van ‘on the go’-ijskoffies met melk steeds beter scoort in de supermarkten en tankstations, wagen ook niet-koffieproducenten hun kans. Zo lanceerde Alpro, bekend van de plantaardige dranken, onlangs liefst drie drankjes in één keer. Koffie-expert Peter Hernou proeft twaalf ijskoffies en selecteert drie toppers. Ook geeft hij zijn recept om thuis een goede ijskoffie te maken.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis



1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jens Vranckx

    dan nog liefst van al een verse frappé.