Hoera: er is kans op meer Gilmore Girls-afleveringen

AP
'Gilmore Girls: A Year In The Life' is nog maar een paar dagen beschikbaar, maar er wordt nu al gefluisterd dat dit niet het definitieve einde van de eens zo populaire reeks is. Fans roepen nu al op tot meer afleveringen.

Vrijdag keerden Lorelai, Rory, Luke en co na meer dan negen jaar terug naar het kleine scherm. Netflix lanceerde 'A Year In The Life': vier afleveringen waarbij de personages in totaal een jaar gevolgd werden. En wie ze allemaal bekeken heeft, weet dat de nieuwe miniserie op een serieuze cliffhanger eindigt.

Producer en schrijfster Amy Sherman-Palladino, die de oorspronkelijke serie na het zesde seizoen verliet wegens contractproblemen, zag 'haar' Gilmore Girls dus niet eindigen zoals ze altijd voorzien had in het zevende seizoen. 'A Year In The Life' zette dat recht, en dus kregen de fans een fikse verrassing op het einde.

Palladino liet de afgelopen maanden verstaan dat 'A Year In the Life' het einde van de Gilmore Girls is, maar komt daar nu een stukje op terug. Fans riepen dit weekend al massaal om een vervolg, en Palladino meldde dat ze niets uitsluit. "Ik wacht nog even af hoe deze miniserie onthaald wordt", klinkt het. "We hadden een heel specifiek verhaal in gedachten, en dat hebben we verteld. We laten het nu even liggen en zien wel wat op ons afkomt."