Into the wild

Gesponsorde inhoud

Hoe Sam De Bruyn ontstresst? Hij zoekt in de Ardennen de vier natuurelementen op

In de Ardennen ontsnapt radiostem en stadsjongen Sam De Bruyn helemaal aan de dagelijkse sleur. Wat hij daarvoor nodig heeft? In deze video zie je hoe de vier natuurelementen hem helpen. 

Vakantiehuizen met natuurelementen in de hoofdrol
Wil je net als Sam meer voeling krijgen met de natuur? Kies dan een vakantiehuis in de Ardennen, waar één van de natuurelementen centraal staat. Het huisje waar Sam verbleef, vind je alvast hier.
Nog enkele bijzondere logeerplekken vind je hieronder:

Ardennes-Etape

WATER: In deze villa op een groot domein met een privévijver ben je even weg van de wereld. Hier geniet je in alle rust van de smaakvolle inrichting en een eigen sauna.
Meer info over dit huis vind je hier.

Ardennes-Etape

VUUR: Een groot vakantiehuis vol warme materialen én een mooi haardvuur. Buiten kun je de barbecue gebruiken of je verwarmen aan de vuurkorf, in de sauna of de houtgestookte hottub.
Meer info over dit huis vind je hier.

Ardennes-Etape

LUCHT: Een ongelooflijk uitzicht op bossen en heuvels heb je vanuit deze moderne vrijstaande chalet voor vijf. Trendy look, waarbij veel hout en de typisch Ardense steen verwerkt werden.
Meer info over dit huis vind je hier.

Ardennes-Etape

AARDE: Vanuit deze chalet wandel je zo het bos in om lekkers te zoeken. Ook binnen overheerst het natuurgevoel in een mix van ruw hout en moderne meubelen.
Meer info over dit huis vind je hier.
1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Marc Sierens

    Waarom moeten we dit weten,is die kerel iets speciaal dat als hij eens gaat wandelen het in jullie krant uitgesmeerd moet worden??