Ga naar de mobiele website
^ Top

Gezond snacken met de kaascrackers van Sandra Bekkari

Het duikt op tijdens vergaderingen, op de trein en voornamelijk wanneer we ons vervelen. Dat goestingske. Met de kruidige kaascrackers van onze huischef Sandra Bekkari kunnen we gezond toegeven aan ons hongertje.

Wat heb je nodig?

50 g gemalen gratinkaas (emmentaler, gruyère, comté ...)
25 g sesamzaadjes
10 g chiazaadjes
30 g pompoenpitten
2 el verse rozemarijn, fijngehakt 
Een snufje knoflook- of uienpoeder 

Zo maak je het:

Stap 1: Verwarm de oven voor op 180 °C.
Stap 2: Meng de kaas met de zaden en pitten. Voeg er knoflookpoeder en verse rozemarijn aan toe en meng goed.
Stap 3: Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er 10 hoopjes van het mengsel op.
Stap 4: Bak een 12-tal minuten in de voorverwarmde oven tot de crackers lichtbruin zijn. Laat ze goed afkoelen voor je ze van de bakplaat haalt.




Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Heb je even?

Sluiten

Wij zijn erg benieuwd naar je eerste indruk van de nieuwe HLN website. Heb je een minuutje tijd om enkele vragen te beantwoorden?

Meld een bug