Er zijn 2 soorten mensen: tot welke categorie behoor jij?

Joao Rocha
Hang jij de rol toiletpapier voorlangs of achterlangs? Betaal je cash of toch liever met de kaart? Kan jij genieten van een stomend warm bad? Of spring je liever snel onder de douche? Volgens illustrator Joao Rocha zijn er twee soorten mensen op de wereld: benieuwd tot welke categorie jij hoort?
Joao Rocha
Joao Rocha
Joao Rocha
Joao Rocha
Joao Rocha
Joao Rocha
Joao Rocha
Joao Rocha
Joao Rocha
Joao Rocha
Joao Rocha

'2 soorten mensen. Kies en bepaal hoe goed je bij elkaar past' van Joao Rocha verschijnt deze maand bij Spectrum en kost 12,50 euro.

RV21 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • SABINE VAN DE KERKHOVE

  Het is niet hoe ze hangen dat belangrijk is, maar wel dat er papier hangt. Want anders heb je een serieus probleem toch ;-))

 • raf peeters

  Tussen haakjes Andre ,ook als je horizontaal aan UW vermeende rol trekt rolt je rol wc papier niet af tenzij je horizontaal naar boven trekt onder een hoek hoger dan 120 graden tov de muur,anders blokkeert je rol evengoed wat met paarse rol NOOIT kan voorhebben.Geloof je 't niet ,ga op wc zitten en test het maar even uit.

 • Andre Perneel

  De paarse is niet de juiste !. Bij de blauwe heb je de mogelijkheid om met een hand Een strookje papier af te scheuren ( eerst horizontaal en dan naar onder trekken zodat de rol tegen de wand klemt ) Dus de blauwe is de enige juiste ,technisch gezien althans ! De rest is bijkomende zever !

 • raf peeters

  @Frank De Langhe,antwoord op je vraag ,welk van de twee rollen gaan zich makkelijk laten afrollen denk je ,de rol waarbij papier weg van de muur trekt ,of de rol waar je de rol naar de muur trekt,belachelijk lijkt ,maar als je dit in een test zitten hebt ziet men wel of je inzicht hebt of niet.Daarom is de paarse de juiste.

 • Geert Matthys

  Kon ik maar koken ofzo dan kon ik ook een onzin boek laten drukken en 25 euro vragen...misschien toch eens Brusselmans' stijl bestuderen.