Droomjob: deze man hangt kerstlichtjes op en verdient er bijna 5.000 euro mee

Photo by Rodion Kutsaev on Unsplash
Eindelijk is het zover: vanavond komt de Sint. Niet dat wij een pakje in onze schoen verwachten, maar het betekent wél dat het vanaf morgen officieel is toegestaan om in kerstmodus te gaan. Haal die kerstballen, lichtjes en slingers maar boven! Al is één man wellicht nog méér in zijn nopjes dan wij: Tom Harrington.

De professionele kerstversierder (ja, dat is vanaf nu een woord) hangt namelijk kerstdecoratie op bij de allerrijksten. En dat betekent dat de man maar liefst 1.700 tot 4.500 euro verdient per afgewerkte kerstboom. Harrington, die het bedrijfje Harrington's Christmas Decorations in Cheshire runt, heeft dan ook voornamelijk televisiesterren en voetballers op zijn klantenlijst staan.

Zeg ook niet zomaar kerstboom tegen een boom van Harrington. "Meestal beginnen we een paar weken voordien al met plannen, soms zelfs maanden, afhankelijk van de grootte van de klus. Dit jaar heb ik zo'n 20 huizen die versierd moeten worden. Vervolgens keer ik in januari terug om alle versieringen op te halen en weer op te bergen."

En dat hij geen half werk levert, bewijzen deze afgewerkte plaatjes:
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.