Ga naar de mobiele website
^ Top

Doodsbange katten als prijs: grijpmachine zorgt voor hevige controverse

kos
Grote speelhallen zijn in China ontzettend populair als vrijetijdsbesteding, maar deze grijpmachine gaat wel heel erg ver om klanten te lokken. In plaats van de klassieke prijzen, kunnen de klanten namelijk ... levende katten winnen.

Als je geluk hebt, of gewoon erg handig bent met een grijparm, kan je in deze machine geen speelgoedje maar een levende kat in een bakje laten vallen, waarop gedrukt staat "meester, breng me naar huis".

De video, waarin een man te zien is die een poging doet om één van de doodsbange katten te vangen, zorgt dan ook voor hevige controverse. De beelden doken voor het eerst op in april, maar nu worden ze druk gedeeld op sociale media. Dierenmishandeling, zo klinkt het. Niet alleen zouden de beestjes gewond kunnen raken door de scherpe ijzeren grijparmen, het zou ook slecht zijn voor hun mentale gezondheid.

Meer over



21 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • ISABEL FRANCOIS

  Aan iedereen die denkt dat dit zomaar moet kunnen en grappig is,ga er zelf maar eens inzitten..Ik speel graag en goed met de grijpers maar ik mik op je ogen..opnieuw en opnieuw..dierenbeulen!

 • Katia van Damme

  Mn bloed kookt als ik dit zie en als ik daar moest lopen zet ik gewoon mn voet in da glas zonder pardon en als ze dat al doen zullen ernog diertjes erin belanden DIT MOET STOPPEN EN IS GROTE DIERENMISHANDELING

 • GUNTHER GEERTS

  Ik zou dat glas Driekt breken en ze eruit halen moest ik dit zien dat doe je toch niet

 • sufyaan van camp

  Schattig

 • Sander Postma

  Belachelijk, dieronvriendelijke misbruik, moet METEEN verboden worden. Je stopt toch geen dieren in zo'n apparaat. Ga eens NORMAAL met dieren om.

Meld een bug