Exclusief voor abonnees

Dit zijn de beste bieren voor bij je barbecuegerecht

Biersommelier Sofie Van Rafelghem.
Steven Richardson Biersommelier Sofie Van Rafelghem.
Geen geslaagde barbecue zonder bier, toch? Al spreekt het voor zich dat je bij gegrilde zalm niet hetzelfde flesje ontkurkt als bij die heerlijk bruingeblakerde T-bonesteak. Wij schotelden onze vaste biersommelier Sofie Vanrafelghem tien populaire BBQ-gerechten voor: zij serveert er het perfecte bier bij.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis



3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • DONALD BORREMANS

    Een pintje zal gaan zeker, hoewel een Duvel gaat er ook wel in ...

  • Frank Van den Bulck

    Juist, een frisse Joe pijler zal wel volstaan. Met al die andere zware bieren lig je binnen de kortste keren onder tafel. Alhoewel die ook best lekker zijn.

  • Riet Hemeleers

    Wat is er mis met een ijskoude Jupiler of Cristal ? Niet speciaal genoeg ?