Dit is het duurste huis ter wereld (en buurvrouw Jennifer Aniston is géén fan)

RV
Het ligt - zoals verwacht - niet in België. Wie het duurste huis ter wereld wil zien, moet het vliegtuig nemen naar Los Angeles. In de sterrenwijk Bel Air, met onder meer Jennifer Aniston en Beyoncé als buren, is namelijk eindelijk 's werelds duurste villa afgeraakt.

Wie er achteraf wil blijven wonen, moet daar 500 miljoen dollar - of omgerekend 425 miljoen euro - voor neertellen. Al krijg je er wel wat voor in de plaats. Het huis is zo'n 10.000 vierkante meter groot, heeft een eigen waterval, vijf zwembaden, een nachtclub en een casino, 20 slaapkamers, 30 badkamers, een garage met ruimte voor 30 auto's en een eigen cinemazaal.

Het heeft zo'n drie jaar geduurd om de villa te bouwen, maar het resultaat mag er zijn, vindt Hollywoodproducer en projectontwikkelaar Nile Niami. "Voor dit huis hebben we een hele specifieke klant in onze gedachten. Iemand die al een jacht heeft van 100 miljoen dollar, en huizen heeft van over de hele wereld, in Londen en Dubai bijvoorbeeld. Iemand die met recht van spreken kan zeggen dat het beste en duurste huis hier is, in Los Angeles."

Wie minder in haar nopjes is met het huis, is buurvrouw Jennifer Aniston. Zij stapte in 2015 naar een lokaal bouwbedrijf om te klagen dat een gebouw van 10.000 vierkante meter bezwaarlijk nog een huis genoemd kan worden, en de wetten dus behoorlijk aan de laars lapt. Wil je het huis zelf zien? Bekijk dan vooral het filmpje hieronder. Wij hopen vooral dat je er ook een gratis poetsvrouw bij krijgt.
53 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • josette Huybrechts

  En zeggen dat er zoveel honger is in de wereld......

 • Ben Strubbe

  Het toont alleen maar aan dat mensen met geld niet altijd klasse hebben. Met een halfmiljoen euro/dollar kan je veel mooiere/interessantere huizen bouwen en vooral ... inrichten !

 • piet fluwijn

  raar, in dubai staat een woning van 720mln..

 • Bruno Draulans

  Ik denk dat die electriciteitsmeter serieus stilvalt, als je s'avonds de lichten uit doet, als je gaat slapen.

 • Kristof Vermeulen

  waarschijnlijk die helicopter op't dak en die 2 lamborgini's, 4 ferari's, 1 austin martin en 1 rolce royce in de garage trekken de prijs op mee 2.000.000 dollar