Exclusief voor abonnees

Dimitri Vegas en Anouk Matton over liefde en werk:“Ik heb ook klotejobs gedaan, pas de laatste jaren zijn we beginnen pieken”

Dimitri Thivaios en Anouck Matton, meer dan een jaar gelukkig getrouwd.
Filip Van Roe Dimitri Thivaios en Anouck Matton, meer dan een jaar gelukkig getrouwd.
Hij is de rebel uit Willebroek, maar vooral een wereldster. Zij is het brave meisje uit Leopoldsburg dat op dancefestivals stilaan haar plaats verovert. Dimitri Vegas en dj MATTN heten in het echt Dimitri Thivaios (36) en Anouk Matton (26) en zijn meer dan een jaar gelukkig getrouwd. “Een huwelijk is geven en nemen, hè, schat.”

Je hebt 2% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Kenneth Stevens

    Anne, ben jij een top-dj? nee? oei, wil dat dan wat zeggen over je uiterlijk? Ik wil gewoon zeggen dat je je belachelijk maakt met je reactie. Uiterlijk heeft daar helemaal niks mee te maken! Talent, geluk, de juiste mensen kennen, dat is wat telt...

  • Anne Onsia

    Waarom zijn wereldster-dj's als mannen vooral lelijkaards (Mike & Dimitri, Guetta, ...) en moeten vrouwen om ergens te geraken super-babes zijn die in strakke topjes of bijna ondergoed staan spelen om maar een beetje vooruit te geraken? Charlotte De Witte heeft jarenlang onder een mannennaam opgetreden om in het wereldje binnen te geraken...