Deze man maakt sinds hij 12 is elke dag een selfie, dat leverde deze video op

Hugo Cornellier
But first, let me take a selfie. Hugo Cornellier neemt dat wel heel letterlijk, door sinds zijn 12 jaar tot zijn trouwdag vorige week élke dag een selfie te nemen. Steeds met exact dezelfde gezichtsuitdrukking en met zijn hoofd op dezelfde plek. Het resultaat is een indrukwekkende stop-motionvideo, waarin je hem dag na dag ouder ziet worden.

Vorige week stapte de 21-jarige Hugo uit het Canadese Montreal in het huwelijksbootje met zijn vrouw Juliana, waar hij meteen zijn finale selfie nam voor zijn videoproject. In een filmpje van ruim tweeënhalve minuut zie je hem dag na dag ouder worden, doordat hij van zijn 12 tot zijn 21 elke dag een foto van zichzelf neemt.

Hugo beschouwt zijn selfie-project als een geschenk voor zijn toekomstige kinderen. "Stel je eens voor dat je naar zo'n video zou kunnen kijken die één van je ouders heeft gemaakt," vertelt hij aan zijn fans op Reddit. "Ik doe het voor een deel omdat ik weet hoe cool het voor mijn kinderen moet zijn om dit te zien." Cornellier post elk jaar gelijkaardige video's op zijn kanaal en stopt naar eigen zeggen nooit met selfies nemen.
1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Chera C.

    Vreemd, zijn hoofd lijkt op alle foto's precies op dezelfde plek te staan en niet van mimiek te veranderen