Deze fouten maak je maar beter niet als je drank serveert

Andy De Brouwer werd sommelier van het jaar in 2012.
Mozkito Andy De Brouwer werd sommelier van het jaar in 2012.
Een glas in de diepvriezer steken, het vullen tot aan de rand of een gin-tonic serveren in een hoog glas, het zijn maar enkele zaken die de stoppen van een sommelier laten doorslaan. Sommelier Andy De Brouwer verteld welke rare gewoontes we dringend moeten aanpassen. 

Andy De Brouwer botst door zijn beroep als sommelier vaak op fouten die mensen maken als het over glazen gaat. “Elke dag zie ik cafébazen, vrienden, restauranthouders,... goedbedoelde, maar barbaarse fouten maken”, zegt De Brouwer. Hij wil graag die fouten met jullie delen, zodat deze niet meer gemaakt worden. 

Je hebt 20% van dit artikel gelezen




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.