Belgisch bedrijf lanceert Deliveroo voor huisdieren

Foto door Daniel Sandoval via Unsplash
Sinds de komst van leveringsdiensten als UberEats en Deliveroo moeten we met onze luie kont de bank niet meer af om te genieten van een maaltijd. Maar wie zijn trouwe viervoeter hetzelfde genot gunt, moet daar helaas wel nog steeds voor naar buiten. Het Belgische merk Animeals zag een gat in de markt en komt nu met persoonlijk samengestelde pakketten voor huisdieren.

Animeals biedt op maat samengestelde verrassingsboxen aan met gezonde voeding, snacks, speelgoed en andere extra’s voor je huisdier. Het bedrijf werkt hiervoor samen met leveranciers zoals Edgar & Cooper voor het hondenvoer en Yarrah voor het kattenvoer.

De persoonlijke aanpak naar het baasje toe alsook het welzijn en de gezondheid van het huisdier staan centraal, schrijf het bedrijf in een persbericht. Zo kiest Animeals steevast voor natuurlijke voeding en houdt het bedrijf ook rekening met de gastronomische voorkeuren of eventuele allergieën van het dier.

Hoe werkt Animeals?

Het baasje kiest zijn huisdier (soort, ras, geslacht, enz.), het gewenste abonnement, het leveringsadres en de betaalmethode. Er kan eventueel ook een extra speelgoedje en/of extra snack toegevoegd worden.

De prijs varieert tussen € 30 en € 35 afhankelijk van het gekozen abonnement: van een maandelijkse doos tot een eenmalige proefbox zonder verplichtingen. De box wordt gratis verzonden in de eerste week van de maand.

Meer info: animeals.be.

Een voorbeeld van een box voor katten.
Animeals Een voorbeeld van een box voor katten.
Een voorbeeld van een box voor honden.
Animeals Een voorbeeld van een box voor honden.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Susy Dufraing

    Geweldig pakket een aanrader voor elke dierenvriend ...