Antwerpse ontwerpt cover nieuwe boek Kendall en Kylie Jenner

Kendall, Kim en Kylie.
Getty Images for Yeezy Season 4 Kendall, Kim en Kylie.
Een grafisch vormgeefster uit Antwerpen, Louise Mertens, heeft de cover van het nieuwe boek van Kendall en Kylie Jenner ontworpen. Het is al de tweede roman voor de zusjes die bekend werden door de reality-reeks 'Keeping up with the Kardashians'.

Louise werd door hen uitgepikt uit een selectie van internationale grafische talenten. De jonge Antwerpse maakte een collage van verschillende beelden van Kendall en Kylie, maar maakte hen niet helemaal herkenbaar.

De roman 'Time of the Twins' vertelt het verhaal van Lex en Livia. Lex, een impulsieve militaire cadet en Livia, een verwende stewardess, hebben net ontdekt dat ze een tweeling zijn wat verboden is in de stad waar ze wonen. Samen gaan ze op zoek naar hun moeder, met behulp van een aantal rebelse vrienden.

De eerste roman van de zusjes flopte, met amper 13.000 verkochte exemplaren in de eerste maand. Het is nog afwachten of hun tweede boek het beter doet, al is het voor Louise alsnog een kans uit de duizenden. Met samen meer dan 134 miljoen volgens op sociale media, hebben de Jenners namelijk een enorm bereik en dat kan voor de Antwerpse alleen maar positief uitdraaien.

'Time of the Twins' is vanaf morgen te koop.