6 verslavende Netflix-series om te verslinden

Netflix
De lijst met Netflix Originals wordt steeds langer, de series steeds beter en onze nachten alsmaar korter. Maar deze eigen producties van Netflix zijn elke minuut meer dan waard.

1. Everything Sucks!

1 seizoen

Het is 1996 in het plaatsje Boring. Buitenbeentjes trotseren in de video- en toneelclubs van hun school de ups en downs van het tienerleven in het VHS-tijdperk.

2. The End of the F***ing World

1 seizoen

In deze op een stripverhaal gebaseerde serie vol zwarte humor gaat een bijna psychopathische tiener samen met een opstandige avonturierster op een rampzalige roadtrip.

3. Unbreakable Kimmy Schmidt

3 seizoenen

Wanneer een vrouw wordt gered van een apocalyptische sekte en in New York terechtkomt, moet ze in een wereld leven waarvan ze dacht dat deze niet meer bestond.

4. Atypical

1 seizoen

Wanneer een tiener met een stoornis binnen het autismespectrum graag een vriendin wil, leidt zijn drang naar onafhankelijkheid tot zelfontdekking voor zijn hele familie.

5. Grace and Frankie

4 seizoenen

De deftige Grace en de excentrieke Frankie zijn verre van vrienden, maar als hun echtgenoten op elkaar verliefd worden, begint tussen hen ook een vriendschap.

6. GLOW

1 seizoen

In het LA van de jaren 80 begint een stel buitenbeentjes opnieuw als de Gorgeous Ladies of Wrestling. Een comedy van het team achter Orange Is the New Black.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Gerrit Malego

  Ze zouden beter films wat langer in hun cataloog houden, en wat meer recente films aanbieden ipv zooi van 20 jaar oud. En voor mij hoeft het niet allemaal eigen content zijn, goeie series genoeg die dringend in die cataloog mogen komen, want jaar na jaar gaat dat abonnementsgeld omhoog zonder dat we er meer voor krijgen

 • Pieter De Ruyter

  Wanneer te verkrijgen voor telenet-abbonees?

 • Annemie Declerck

  Heb de 4 seizoenen van Grace and Frankie gezien....ongelooflijk goed, toont de moeilijkheden en mogelijkheden voor oudere vrouwen die alleen komen te staan als hun echtgenoten uitkomen als homosexuelen...grappig en emotioneel

 • Ramon Simon

  Ik weet nog da mensen klaagden dat ze lang moesten wachten tot het bij ons op tv kwam. Wel tegenwoordig krijgen we ze sneller en het is vervelend. Veel series zenden ze uit die abrupt gestopt zijn waardoor je eigenlijk tijd verspilt. Of dat je steeds een jaar moet wachten op seizoen 2, ondertussen ben ik het meeste al vergeten. Ik wacht liever tot een serie volledig verteld is.