Exclusief voor abonnees

10 slimme tips voor op de barbecue: grillen zonder stress volgens grillmaster Steven Aerts

Steven Aerts geeft tien onmisbare barbecuetips.
Pieter-Jan Vanstockstraeten/Photonews Steven Aerts geeft tien onmisbare barbecuetips.
Barbecueën: altijd plezant, maar vaak ook irritant. Want telkens weer stribbelt de houtskool tegen bij het aansteken, lijken de hamburgers en satés in sneltempo aan te branden en laat dat zwartgeblakerde grillrooster zich onmogelijk schoonschrobben. Maar geen nood: dankzij deze tips & tricks van professioneel grillmaster Steven Aerts uit Boutersem (ook Belgisch kampioen ‘ribben’ in 2017) zijn al die BBQ-ergernissen voorgoed verleden tijd.

Hou je deksel zoveel mogelijk gesloten

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis



2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Stella Birkenbrau

    10 tips! Genoeg om stress van te krijgen zou ik zeggen!

  • Willem De Voeght

    Om een rooster proper te maken, kan je de rooster na het bbq-en ook gewoon in het gras leggen. De morgen erna even met de stalen borstel erover en klaar.Het vuil gaat er vanzelf af.