“Helaas is de kans groot dat je gezondheid je tijdelijk in de steek laat”: jouw horoscoop voor deze week

Getty Images
Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

Ram 21-3 t/m 21-4

Je hebt deze week veel te bespreken, Ram. Op je werk met collega’s, klanten of je leidinggevende en privé met je lief, familie of vriendinnen. Naast dat het vaak gezellig is en er genoeg te lachen valt, leer je er ook veel van en krijg je allerlei nieuwtjes te horen. Dat maakt het voor jou een boeiende en interessante week.

Stier 22-4 t/m 21-5

Je job vraagt deze week veel van je, Stier. Je wilt altijd goed werk leveren en daar doe je je best voor. Maar dat zorgt de komende dagen wel voor de nodige druk. Het is daarom goed om ook tijd voor jezelf te nemen. Zodat je weer even op kunt laden en in balans kunt komen.

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Helaas is de kans groot dat je gezondheid je tijdelijk in de steek laat, Tweelingen. Je loopt een fikse verkoudheid op of een vervelende blessure. Het kan ook zo zijn dat je oververmoeid bent of slecht slaapt. Hoe dan ook, het is zaak dat je lief bent voor jezelf en goed voor jezelf zorgt. Ben niet zo hard voor jezelf.

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Je staat voor een aantal belangrijke keuzes deze week, Kreeft. Dan is het belangrijk dat je niet over één nacht ijs gaat. Denk er goed over na, voordat je een definitieve beslissing neemt. Vergeet er vooral niet je gevoel bij te betrekken, want dat is voor jou als waterteken essentieel. Met alleen je verstand, doe je jezelf tekort.

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Maak je op voor een drukke werkweek, Leeuw. Meestal heb je alles wel onder controle, maar deze week wordt je flink uitgedaagd. Het is belangrijk dat je je eigen planning aanhoudt en je vooral niet door anderen gek laat maken. Wanneer je dat kunt doen, gaat het je zeker lukken en blijft er zelfs tijd over voor jezelf.

Maagd 24-8 t/m 22-9

Je gaat deze week graag je eigen gang, Maagd. Of je nu op vakantie bent of gewoon aan het werk, je volgt je eigen plan. Houd er dan wel rekening mee dat je commentaar kunt krijgen, want niet iedereen kan zich in jouw plannen vinden. Toch kun je met een beetje overleg een heel eind komen.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

De kans is groot dat je deze week emotioneel en sentimenteel bent. Je emoties komen te pas en te onpas naar de oppervlakte. Eigenlijk weet je met jezelf geen raad. Het is goed om er met iemand over te praten of het voor jezelf op te schrijven. Op die manier kun je het tenminste een plekje geven.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Je hebt deze week de neiging om de baas te spelen, Schorpioen. Op je werk is dat nog niet zo’n probleem, maar je lief zit hier echt niet op te wachten. Houd hier wat meer rekening mee. Er zit namelijk een groot verschil tussen de leiding nemen of initiatieven tonen en alles bepalen. Dit laatste geeft fricties.

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Het is goed om deze week op je budget te letten, Boogschutter. Anders kun je onbedoeld in de problemen komen. In je enthousiasme koop je alles wat je leuk vindt, ook al heb je het niet echt nodig. Dit kan best tot op zekere hoogte, maar op een gegeven moment houdt het helaas ook voor jou op.

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Je hebt deze week sterk het gevoel dat iedereen iets van je wil. Collega’s die je hulp nodig hebben, kinderen die aan je mouwen trekken of een lief die niet van je af kan blijven. Op een gegeven moment wordt het zelfs jou teveel. Geef eerder te kennen dat je het je teveel is, dan loopt het niet zo hoog op.

Waterman 21-1 t/m 18-2

Op je werk zijn helaas wrijvingen te verwachten. Jouw werkwijze strookt niet bepaald met die van je collega’s of leidinggevende en die laten dat duidelijk merken. Dit valt niet op te lossen zonder een goed gesprek. Neem daar dan ook de tijd voor. Thuis kan het soms zeer hectisch zijn, waardoor je niet echt aan jezelf toekomt.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Je wilt deze week graag vooruit, Vissen. Alleen vragen de planeten je juist om meer geduld. Je hebt de laatste tijd van alles in gang gezet en daar wil je zo snel mogelijk de resultaten van zien, maar helaas zit dat er nog niet in. Het komt wel, alleen nu nog niet. Leg je daarbij neer en wacht rustig af.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.