'13 Reasons Why' uitgekeken? Deze Netflix-series kun je in de plaats bingewatchen

Netflix
De voorbije weken was de serie '13 reasons why' het enige waarover gepraat werd. Heb jij de serie uitgekeken en zoek je iets nieuw om tijdens deze regenachtige week te bingewatchen? Wij geven jullie onze favorieten:

1. LOVE
Op zoek naar een romantische komedie, zonder het klef gedoe? Dan is LOVE zeker iets voor jou. Op het eerste zicht weer een typisch Amerikaans boy meets girl-verhaal. Maar deze serie is zoveel meer dan dat. LOVE geeft je een down to earth kijk op liefde vanuit een mannelijk en een vrouwelijk standpunt.


2. Girlboss

Fun, feminisme en fashion. Wat kan je nog meer willen? De serie werd geïnspireerd op het boek #Girlboss van Sophia Amoruso. Girlboss toont een niet zo typisch verhaal van een vrouw die het maakt in de modewereld door kleren te restylen en door te verkopen.


3. Riverdale

Dit Amerikaans tienerdrama is niet alleen voor tieners. Riverdale gaat over de mysterieuze verdwijning en moord van een tiener. De serie werd gebaseerd op de bekende Amerikaanse Archie strips.


4. Dear White People

Na het succes van de film Dear White People brengt Netflix nu ook een satirische serie uit. De serie focust op het leven van Zwarte studenten in Winchester. De serie krijgt nogal veel kritiek maar wij vinden toch dat je hem een kans moet geven! 


5. Unbreakable Kimmy Schmidt

Kimmy Schmidt is 29 jaar en doet volop moeite om zich aan te passen aan het leven in New York. Dat is niet erg simpel als je weet dat ze 15 jaar van haar leven doorbracht in een doomsday sekte en leefde in een bunker.