Lynn Van Royen
Volledig scherm
Lynn Van Royen © Guy Kokken

Voorproefje van NINA met actrice Lynn Van Royen: “Mijn lief en ik smijten een matras in de auto en
we zien wel waar we uitkomen”

Een tijd geleden ruilde ze het rumoer van de stad in voor de rust van het platteland. In haar boerderij tussen de weilanden geniet Lynn Van Royen (32) voluit van zoontjes Ruben (9) en Max (5). Naast de verdere opnames van de nieuwe fictiereeks ‘Onder vuur’ heeft de actrice vooral een zonnige, zorgeloze zomer voor de boeg. En daar hoort sinds vorig jaar ook een nieuw lief bij. “Ik waak erover dat ik mezelf niet volledig verlies in de liefde.”

  1. Hoe oprecht is de ontdekking van ‘het echte vrouwenlijf’ in reclame? “Het lijkt eerder een trend die nu toevallig in is”
    PREMIUM

    Hoe oprecht is de ontdekking van ‘het echte vrouwen­lijf’ in reclame? “Het lijkt eerder een trend die nu toevallig in is”

    Nu er volop reclame gemaakt wordt voor badmode, valt op dat er almaar meer plek is voor normale vrouwenlijven. Ook grotere merken gaan voor de meer natuurlijke look. Maar die natuurlijke look blijft tot op zekere hoogte beperkt (lees: bedrijven kiezen dan wel voor modellen met een maatje meer, maar het gaat om knappe, jonge vrouwen). Maar hoe oprecht zijn de beweegredenen van de 'inclusieve' beweging eigenlijk? “De reclamesector doet dit niet om ons te pleasen, hoor. Zij willen gewoon hun bikini’s verkopen.”