Floor en haar zoontjes.
Volledig scherm
Floor en haar zoontjes. © @floorlinden op Instagram

“Voelt dat ook zo voor jou, mama?” Floor (41) vertelt haar zoontjes over burn-out door erover te zingen

Mama heeft een burn-out: hoe leg je in hemelsnaam uit wat dat betekent? Momfluencer en mama van drie zonen Floor van der Linden (41) crashte een paar maanden geleden letterlijk en figuurlijk, maar de muzikante zingt nu haar weg terug naar herstel. Ze noemt haar nummers op sociale media #songsformysons, want met de liedjes zorgt ze ook dat haar zoontjes begrijpen wat ze doormaakt. Een kinderpsychologe geeft extra advies: “Kinderen voelen héél snel dat er iets aan de hand is.”

 1. “Hoe voel je je?” Dankzij deze tips van expert geeft je kind wél antwoord
  PREMIUM

  “Hoe voel je je?” Dankzij deze tips van expert geeft je kind wél antwoord

  Of ze nu 6 of 16 jaar zijn: praten met je kinderen over hun gevoelens en gedachten is niet makkelijk. Specifieke thema’s zoals pesten of ‘de eerste keer’ aanhalen: hoe doe je dat? En hoe zorg je ervoor dat je kind met zijn zorgen naar je toe komt? Kinderpsychologe Ilse Theys geeft concrete tips per leeftijd, van praten over gevoelens met je peuter tot het gesprek over de eerste liefde met je tiener. “Oudere kinderen lossen soms meer wanneer ze praten over leeftijdsgenoten.”
 2. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.