Links: Amber Heard, rechts: Johnny Depp
Volledig scherm
Links: Amber Heard, rechts: Johnny Depp © Getty Images

Vlaamse advocate over de sobere kleding van Amber Heard en Johnny Depp: “Het lijkt meer op een theaterstuk”

Sinds begin april neemt de zaak Johnny Depp versus Amber Heard alle media in beslag. Opvallend is hun kledingkeuze gedurende heel het proces: strak en sober. Zowel Depp als Heard proberen de jury te imponeren met hun kostuums en strakke kapsels. Of hun verschijning een invloed heeft op de zaak? Advocate Claudia Van de Velde legt uit en vertelt wat voor advies ze geeft aan haar eigen cliënten.

 1. Vlaamse advocate kritisch over proces Depp: “Als ik dat riskeer, zou de rechter vragen of ik niet normaal kan doen”
  PREMIUM
  Celebrities

  Vlaamse advocate kritisch over proces Depp: “Als ik dat riskeer, zou de rechter vragen of ik niet normaal kan doen”

  De smaadzaak in Virginia mag dan om Johnny Depp (58) en Amber Heard (36) draaien, ook hun advocaten gaan met minstens evenveel aandacht lopen. Voor de ene draait dat goed uit, de andere krijgt vooral kritiek. De Vlaamse advocate Claudia Van de Velde, die zich specialiseert in familierecht, legt uit waarom zoiets bij ons nooit zou kunnen. “Het lijkt nu alsof een mooie advocate meer kans heeft om zo’n zaak te winnen.”
 2. “Populairder dan de Oscars”: Greet De Keyser analyseert het proces Depp versus Heard
  PREMIUM
  Celebrities

  “Populair­der dan de Oscars”: Greet De Keyser analyseert het proces Depp versus Heard

  Dat het proces dat Johnny Depp (58) aanspande tegen zijn ex Amber Heard (36) de gemoederen blijft bedaren, kan Amerika-correspondente Greet De Keyser vanop de eerste rij meemaken. Zij brengt een bezoek aan het gerechtsgebouw in Virginia, waar zich dagelijks honderden fans verzamelen in de hoop een glimp op te kunnen vangen van hun idolen. “Beide partijen zijn rijk, bekend en even hard voor elkaar.”