VIDEO. Duik het weekend in met Oumi Rayane: de verloofde van Remco Evenepoel beantwoordt enkele dilemma’s

Mooi toch, twee jonge mensen die resoluut voor elkaar gaan. Zoals Oumi Rayane en haar verloofde, wielrenner Remco Evenepoel. Nooit eerder deed ze haar verhaal in de media, maar NINA kon haar tóch strikken. “Ik dacht eerst: liever niet”, zegt ze. “Maar Remco zei: ‘Ik wil dat iedereen jou leert kennen, zoals ik jou ken.’” Dit weekend lees je ons interview met Oumi in NINA, maar nu beantwoordt ze in Spanje, waar Remco hoogtestage doet, al even onze pittige dilemma’s. 

 1. Geen Olivia of Noah... maar welke naam dan wel? Mama’s Anita en Bieke wisten het zelfs na de geboorte nog niet

  Geen Olivia of Noah... maar welke naam dan wel? Mama’s Anita en Bieke wisten het zelfs na de geboorte nog niet

  Wekenlang ligt het geheim op je tong en dan, na negen maanden, breekt dat gloriemoment aan. Je sluit je baby in je armen en roept luidkeels: Ella-June! Tobias! Lima! De meeste ouders weten al lang vooraf hoe hun kleine spruit zal heten. Maar soms gebeurt het dat een baby zónder naam aan het prille leven begint. Mama’s Anita en Bieke getuigen. “Mijn man wou Celine, ik Zoë. Maar de tijd haalde ons in.”
 2. Gwen (19) toont trots haar beachbody: “Zelfs mijn familie zei me vroeger dat ik 'te dik' was”

  Gwen (19) toont trots haar beachbody: “Zelfs mijn familie zei me vroeger dat ik 'te dik' was”

  Tijdens de zomer kom je weleens een stappenplan tegen voor de perfecte bikinibody. Stap één: doe zwemkleding aan. Stap twee: je hebt een bikinibody. That’s it. Om die boodschap in de verf te zetten, poseert Gwen (19) in badkleding. Als kind kreeg ze van haar ouders en familie te horen dat ze ‘te zwaar’ was, maar ze heeft geleerd om zich daar niks van aan te trekken. “Ik heb geen strakke buik, maar ik ben er wél tevreden over.”
 1. Cool, chic, ‘Copencore’: niet de Parijzenaars, maar de Denen zijn tegenwoordig onze stijlvoorbeelden

  Cool, chic, ‘Copencore’: niet de Parijze­naars, maar de Denen zijn tegenwoor­dig onze stijlvoor­beel­den

  Keken we vroeger naar Parisiennes voor mode-inspiratie, dan spieken we nu steeds vaker bij onze Scandinavische vrienden. Vooral de Denen, die net Stockholm Fashion Week achter de rug hebben, staan bekend om hun smetteloze looks met precies de juiste portie klasse. ‘Copencore’, zo werd het stijltje door de Amerikaanse Vogue gedoopt, is cool, chique én effortless. Leer het ons, alsjeblieft!
 2. Deze Vlamingen zijn lid van de Mile High Club: “Hij boog me over zo’n dranktrolley en nam me doggy style”

  Deze Vlamingen zijn lid van de Mile High Club: “Hij boog me over zo’n dranktrol­ley en nam me doggy style”

  Legendarisch, gegeerd en erg select: hoeveel leden de symbolische Mile High Club precies telt, weet niemand. Maar dat het geen makkie is om op minimum 1,61 kilometer hoogte (= 1 mijl) seks te hebben, spreekt voor zich. Vlamingen Wim (43), Ingrid (56) en ex-stewardess Kinga (57) speelden het klaar om op een vliegtuig van de grond te gaan en vertellen hoe ze dat deden. “Er is maar één standje dat wél werkt in dat erg krappe toiletje.”