VIDEO. De weekenddilemma’s van Lauren Versnick: “Op zondag draag ik sweatpants”

“Ik was mezelf een beetje kwijt. Maar in Los Angeles vond ik de Lauren van vroeger terug.” Ze werkt als model en ook acteren is haar (nieuwe) passie. Maar Lauren Versnick is vooral door mode al van kinds af aan geobsedeerd, merken we wanneer ze onze weekenddilemma’s beantwoordt.

  1. Welke connectie heb jij met je partner? “Je kan meerdere soulmates hebben. Maar je hebt maar één twin flame”

    Welke connectie heb jij met je partner? “Je kan meerdere soulmates hebben. Maar je hebt maar één twin flame”

    Soulmates kennen we, maar ken je ook het concept ‘twin flame’? Alicia Keys en Megan Fox zweren dat zij de hunne gevonden hebben in hun partner. Maar het hoeft niet altijd om een romantische relatie te gaan. De term is trouwens niet te verwarren met een soulmate, die je op een andere manier herkent. “Er zijn een aantal belangrijke verschillen tussen ‘twin flames’ en soulmates.”
  2. COLUMN. Jeroen over het formaat van zijn jongeheer: “Ik weet nu, dankzij Goedele Liekens, dat hij oké is”

    COLUMN. Jeroen over het formaat van zijn jongeheer: “Ik weet nu, dankzij Goedele Liekens, dat hij oké is”

    Over de ideale penislengte is al heel wat gezegd en geschreven. Maar mannen praten er zelf zelden over. NINA-columnist Jeroen brengt daar verandering in en neemt - openhartiger dan ooit - zijn eigen exemplaar onder de loep. Hij vertelt over zijn onzekerheden en hoe dat gevoed werd door een nare #MeToo-ervaring, jaren geleden. “Ik beken: bij elke eerste keer met een nieuwe partner spookt die Brusselse avond door mijn hoofd."