VIDEO. “Blij zijn met wat je hebt, dat is het schoonste wat er is”, Frances Lefebure is dé NINA-vrouw van 2018

Filip Van Roe
Wie maakte dit jaar het verschil? Wie sprong eruit? Wie bleef jou bij? Jullie, NINA-lezers, kozen dé 10 vrouwen van 2018. In het Museum Kunst & Geschiedenis in Brussel blikken we terug op hun jaar en kijken we uit naar een even sprankelend 2019. Eerst aan het woord, Frances Lefebure, dé NINA-vrouw van 2018.

Blij met je eerste plaats in onze top 10?

“Vooral verrast! Wat? Ik? Waarom? (lacht) Ik voel dankbaarheid. Blijkbaar hebben mensen graag naar ‘Make Belgium Great Again’ gekeken. Het is een mooie erkenning, voor het hele team. Ik heb het ook meteen in het WhatsAppgroepje van ‘Make Belgium Great Again’ gezet: ‘Hé jongens, dit is voor ons allemaal.’ We hebben samen een warm programma gemaakt. Ik draag deze titel niet op aan mezelf. Ik ben maar een gewoon meisje.” We geven je alvast een glimp achter de schermen van de fotoshoot. Het volledige interview met de 10 NINA-vrouwen lees je morgen in NINA of op nina.be!

Nog in NINA:

- Fonkelende feestlooks

- Kerstmenu om te delen

- Belgische blingbling

- Engelen bestaan: deze mensen maken de wereld elke dag een beetje mooier

& nog veel meer!

NINA11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Eida Lam

  Ahaha! Blij zijn met wat je hebt? Is het daarom dat de tuttebel zelf overloopt van de ambitie? Omdat ze blij is met wat ze heeft?

 • Piet Flament

  Zij heeft gelijk .Al dat materieel gedoe is zo relatief als je er eens 5 minuten over nadenkt . Ik ben wel akkoord met sommige stellingen hieronder dat je toch over een minimum moet beschikken om gelukkig te kunnen zijn.

 • Michel Roman

  Prachtige vrouw , maar er zijn ook mensen die uiterlijk minder mooi zijn , en tegelijkertijd ook prachtig zijn.

 • lauren van eupen

  Alleen mensen die weten wat t echte leven inhoud kunnen zoiets zeggen. Als je in luxe leeft weet je niet wat t echte leven is: ziekte, geldproblemen enz. Als je dat meemaakt en overleeft kun je dat pas echt menen...

 • Lieve Vandamme

  Ja, je bent nog jong, mooi , talentvol, idealistisch, alleen kan ik het niet helemaal met de uitspraak" Blij zijn met hetgeen je hebt" dat kan alleen als je niks noodzakelijks moet missen.....