De tijd dat jonge meisjes dweepten met 'Angels' als Doutzen Kroes, Bella Hadid en Heidi Klum is voorbij. Na 23 jaar komt er een einde aan de hoogmis van de lingerie.
Volledig scherm
PREMIUM
De tijd dat jonge meisjes dweepten met 'Angels' als Doutzen Kroes, Bella Hadid en Heidi Klum is voorbij. Na 23 jaar komt er een einde aan de hoogmis van de lingerie. © Joel Ryan/Invision/AP

Victoria’s Secret stopt met iconische modeshow, want: "Push-up en string zijn van hun troon gevallen: vrouwen gaan voor gemak"

Showbizz't Is gedaan met vleugels, push-ups vol blinkende stenen en strings met ingewikkelde lintjes. Victoria's Secret stopt na 23 jaar met haar modeshows, wegens te vrouwonvriendelijk, te duur en te oncomfortabel. "Vrouwen willen comfort en bepalen zélf wat sexy is."

6 reacties

 • Charlotte De greef

  1 jaar geleden
  Nochtans prachtig! Ik blijf dergelijke dingen dragen hoor.
 • ivan chtuka

  1 jaar geleden
  Allemaal mooi en sexy ,maar ook heel duur .Hunckemoller heeft zeker zo mooie en veel beterkope stukken .Trouwens ,wat die dames geweldig vinden aan zo 'n koord door hun achterste spleet ,vraag ik mij reeds lang af.Het gedacht alleen al hoe die na gebruik uitziet .
 • Gerd Peeters

  1 jaar geleden
  Een gewoon slipje of bh kan ook mooi zijn.
 • Bix Froefel

  1 jaar geleden
  Leugens. Verklaar dan waarom agent provocateur, lise charmel, en andere sexy merken het wel zo goed doen. De realiteit bij victoria' secret is dat in hun winkels alleen chinese rommel te vinden valt. Dames met klasse en goed postuur gaan dan wel elders kopen.
 • Roger Peeters

  1 jaar geleden
  Wat was daar vrouwonvriendelijk aan? De dames die daar mochten lopen werden wereldsterren en je kan moeilijk reclame maken voor lingerie zonder de lingerie te laten zien. Dames kiezen blijkbaar voor gemak en bepalen zelf wat sexy is... fijn voor de dames, maar lingerie als cadeau is dus bij deze dan ook niet meer van deze tijd? Wat is dat toch met die politiek correcte ziekte? Ze woekert erger dan de zwarte pest, schrijnend is het.
 1. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown

 2. Pick-up scheurt met brandende lading door de straten
  Play

  Pick-up scheurt met brandende lading door de straten