Volledig scherm
© omaze.com/spice

Victoria Beckham ontwerpt Spice Girl T-Shirt

Onder het mom: "Tell me what you want, what you really really want", de stijl van Posh Spice aub. En die kunnen wij gewone stervelingen dankzij Victoria Beckham weer iets gemakkelijker krijgen. De ex-spice girl heeft een limited edition Spice Girl T-shirt ontworpen voor het goede doel. 

 1. Els Hoebrechts eert overleden papa Johny Voners in NINA: “De rol van Xavier speelde hij ook voor mij. Papa wou ons stabiliteit bieden en brood op de plank”

  Els Hoebrechts eert overleden papa Johny Voners in NINA: “De rol van Xavier speelde hij ook voor mij. Papa wou ons stabili­teit bieden en brood op de plank”

  Els Hoebrechts (49) is de dochter en enig kind van acteur Johny Voners (74), door heel Vlaanderen gekend en geliefd als Xavier Waterslaeghers in ‘F.C. De Kampioenen’. Op 17 maart verloor ze haar papa, net toen ze samen naar Zuid-Afrika zouden reizen. Voners had de tickets een jaar vooraf geboekt, in het geloof dat hij zijn ziekte onder de duim zou krijgen. In haar interview met NINA is Els openhartig over haar band met haar vader en haar rouwproces .
 1. Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit
  Play

  Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit

 2. Wij hebben de PlayStation 5 al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de PlayStati­on 5 al: unboxing en eerste indruk