Getty
Volledig scherm
© Getty

Vegans redden de wereld, en dat is nu ook bewezen

Je steentje bijdragen bij het redden van de wereld? Vegan worden is dé oplossing, zo blijkt uit een nieuwe studie. 

33 reacties

 • patrick dieraert

  4 jaar geleden
  Er wordt geopperd dat vegans zich superieur zouden voelen, maar zijn het niet net wij als vleeseter die ons superieur voelen boven andere dieren?
 • Eida Lam

  4 jaar geleden
  Ken, volgens mij mag jij dan meer lezen dan enkel dit artikel want veehoudende grond zal in eerste instantie al niet geschikt zijn voor landbouw.
 • Jozef Vervloet

  4 jaar geleden
  Het is altijd belangrijk om te melden wie heeft de studie besteld?? Morgen bestelt de vleesindustrie een studie en die komen met totaal iets anders af. @ken Geen ontbossing daar heb ik mijn twijfels over. Landen als China voeren nu al rijst, graan, enz... in. Wat als het vlees, vis nog eens wegvalt.
 • Richard Roose

  4 jaar geleden
  Wat de wereld zal redden is de pil invoeren in Afrika, India en andere overbevolkte gebieden.
 • ken marquetecken

  4 jaar geleden
  @Hilde Vegan eten wil zeggen ook geen melk en eieren. @Pieter Dan praat jij met ander emedici dan ik. Mensen moeten bepaalde voedingsstoffen binnen krijgen. Waar die voedingstoffen vandaan komen maakt niet @Eida als je het artikel leest moet er juist gene bosgrond gekapt worden maar komt er extra grond vrij om bossen te planten
 1. Q-dj Jolien Roets over waarom ze haar zoontje online afschermt. “Ik ben Michael Jackson niet, maar ik wil controle”
  PREMIUM

  Q-dj Jolien Roets over waarom ze haar zoontje online afschermt. “Ik ben Michael Jackson niet, maar ik wil controle”

  “Je mag mijn kind zien, gewoon niet online.” Is het jou ook al opgevallen? Heel wat (Bekende) Vlamingen posten hun kind onherkenbaar op Instagram. Ook Q-dj Jolien Roets (36) kiest ervoor om haar eenjarig zoontje online onherkenbaar te maken. Want is dat wel veilig, foto’s van je kind op het internet? Jolien verklaart haar keuze en een experte in sociale media geeft vijf cruciale richtlijnen. “Heel wat ouders geven aan dat het profiel van hun kind al benaderd werd door een pedofiel.”