Self
Volledig scherm
© Self

Vangst van de dag: schone cosmetica

Is je huid wat overladen? Doet je huid lastig? Weet je niet meer wat smeren? Misschien heeft je huid even rust nodig. Een pauze waarin je zacht reinigt en enkel smeert met eenvoudig geformuleerde crèmes kan helpen.

 1. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 2. Yeezy sneakers geveild vanaf 1 miljoen dollar: wat bezielt 'sneaker­heads' om zo veel geld te betalen? 2 Belgen over hun passie
  PREMIUM

  Yeezy sneakers geveild vanaf 1 miljoen dollar: wat bezielt 'sneaker­heads' om zo veel geld te betalen? 2 Belgen over hun passie

  Bij veilinghuis Sotheby’s kan je bieden op een paar sneakers. De beginprijs? 1 miljoen dollar, alsjeblieft. Het gaat om bijzondere Nike Air Yeezy’s, die Kanye West nog gedragen heeft in 2008. Meer dan ooit zijn mensen bereid om grote bedragen neer te tellen voor exclusieve schoenen, ook bij ons. En ze hebben er heel wat voor over. “Velen geven duizenden euro’s uit aan een paar sneakers dat ze in hun kast zetten als onderdeel van hun collectie", vertelt sneakerhead Dieter Bruijninckx (25) van vintagewinkel Karat.
 1. Indiaas ritueel laat dorpelingen dansen in het vuur
  Play

  Indiaas ritueel laat dorpelin­gen dansen in het vuur

 2. Ella (29) spot sluikstorters en pakt autosleutel af tot ze alles weer opgeruimd hebben
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters en pakt autosleu­tel af tot ze alles weer opgeruimd hebben