Vangst van de dag: schone cosmetica

Self
Is je huid wat overladen? Doet je huid lastig? Weet je niet meer wat smeren? Misschien heeft je huid even rust nodig. Een pauze waarin je zacht reinigt en enkel smeert met eenvoudig geformuleerde crèmes kan helpen.

Na heel wat potjes en smeerseltjes getest te hebben wordt voor mij de 'puurheid' van crèmes steeds belangrijker. Ze brengen je huid tot rust, beloven geen wonderen, maar geven je een mooie natuurlijke uitstraling.

Isabelle Ulenaers zocht hier ook naar toen haar dochterje last bleek te hebben van een atopische huid. Waarom niet zelf een 100% natuurlijke verzorgingslijn creëren? Dat werd Self, een heel eenvoudig productgamma  in recycleerbare verpakkingen, dat prachtig staat in de badkamer. Beauty blijft tenslotte een verwenmomentje. In de producten: geen onnodige parfums, maar verzorgende kokosolie, macadamia, mandarijn, arganolie en sheabutter.

Pure verwennerij voor de meest fragiele huidtypes (ideaal voor kinderen en zwangere vrouwen), maar ook als je wél van beauty houdt, maar niet van te synthetische geuren, kleuren en potjes.

Een dagcrème kost € 57,66, erg leuk zijn ook de facial scrub (€ 43,95) en de body butter (ook prima als aftersun omdat er aloë vera in zit), die heb je voor € 42, 65. Bestellen kan via www.naturalself.be

Self
SelfReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.