Topless poseren voor een leeuw, je moet het maar durven

Tag Heuer
Het meest rebelse model van het moment? Dat is zonder twijfel Cara Delevingne. Dat bewijst ze nog maar eens met een fotoshoot voor het horlogemerk Tag Heuer. De Britse schone zette zich topless voor de fotograaf, terwijl ze beslopen werd door een leeuw.

De campagne voor de nieuwe horloges kreeg dan ook een toepasselijke naam: ‘Don’t crack under pressure’. Een boodschap die Delevingne goed begrepen heeft. Op de plaatjes is te zien hoe de 25-jarige haar borsten bedekt met haar handen, terwijl de leeuw achter haar zijn tanden ontbloot. Op andere foto’s heeft ze een zwarte top aan.

Lees verder onder de foto.

De shoot vond plaats in Dinokeng Game Reserve , een natuurpark in Zuid-Afrika. Alle foto’s werden genomen door David Yarrow, die bekendstaat om zijn portretten van wilde dieren. Ook van de partij was Kevin Richardson, die door zijn collega’s van het natuurpark ook wel de ‘leeuwenfluisteraar’ wordt genoemd.

De campagnebeelden werden vorig jaar in december al gemaakt, maar de horloges zijn nu pas verkrijgbaar. Destijds zei Cara al dat “het een droom was die uitkwam om met wilde dieren te werken, zeker met een leeuw.” Dat is niet bepaald een verrassing, want de leeuw is een van haar lievelingsdieren. Ze liet er zelfs een tattoo van op haar vinger zetten. 

Tag Heuer
Tag Heuer
Tag Heuer7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gerard Braeckmans

  Niks te maken met photohop! Heb het uitvergroot en door de filters, enz. gehaald en niets te merken van photoshop.

 • Arifiene De Laet

  Getemde leeuw die genoeg te eten heeft gekregen, photoshop en tenminste 1 persoon met verdovingsgeweer aanwezig. Van gedurfd gesproken...

 • Bert Giels

  lelijk model en vooral haar wenkbrouwen, ook te jongensachtig

 • Bernd Vaes

  Photoshop kan alles.

 • Guy Custers

  Foto........SHOP ???!!