Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Te volle toilettas op reis? Beautyredactrice Sophie tipt 10 producten die multi-inzetbaar zijn

Eentje is geentje. Dat blijkt eens te meer wanneer we die toilettas volproppen in een poging om ook op reis de beste versie van onszelf te zijn. Geen nood: onze beautyredactrice somt tien handige multitaskers op. “Het is een van ’s werelds oudste beauty­producten en voorlopig onvervangbaar en onmisbaar op vakantie.” Zo heb je aan een paar producten genoeg voor een geslaagde vakantie (en niet onbelangrijk: meer ruimte voor souvenirs).

 1. Van wijde broek tot ‘altijd-goed-jurk’: onze mode-expert tipt 5 essentiële basics en waar je ze kunt kopen

  Van wijde broek tot ‘al­tijd-goed-jurk’: onze mo­de-ex­pert tipt 5 essentiële basics en waar je ze kunt kopen

  Less is more, hoor je vaak. En ook in de mode klopt dat. Investeren in simpele en tijdloze kledingstukken is altijd slim. Van de witte tanktop en oversized blazer tot de ‘altijd-goed-jurk’ of wijde broek: terugkeren naar de basis was nog nooit zo makkelijk én modieus. Onze mode-experte Hilde Geudens tipt je waar en voor welke prijs je op dit moment de mooiste minimalistische items shopt.
 2. HOROSCOOP. Geldzorgen voor Maagd en vlotte (first) dates voor Weegschaal: astrologe Esther voorspelt je week

  HOROSCOOP. Geldzorgen voor Maagd en vlotte (first) dates voor Weegschaal: astrologe Esther voorspelt je week

  Elke week onthult astrologe Esther van Heerebeek nu nog diepgaander wat de sterren mogelijks voor jou in petto hebben. Stellen je gezondheid en je geld het goed en welke plottwists staan er je in je carrière of liefde te wachten? Esther geeft voor elk sterrenbeeld een helder overzicht. “De invloed van planeet Neptunus zorgt ervoor dat je andere mensen goed aanvoelt, Schorpioen.”
 3. ‘Pheromone perfumes’ zijn een hype op sociale media: “Het zou je onweerstaanbaar maken.” Parfumeur licht toe

  ‘Pheromone perfumes’ zijn een hype op sociale media: “Het zou je onweer­staan­baar maken.” Parfumeur licht toe

  Liefde gaat door de maag, zo luidt het gezegde. Maar volgens de nieuwste hype op sociale media klaarblijkelijk ook door de neus. ‘Pheromone perfume’ is dé geurtrend van deze zomer. Als je die ene crush wil aantrekken, moet je slechts een flesje van dit wondermiddel kopen, klinkt het. Of het ook echt werkt? Parfumeur Kristof Lefebre licht toe: “Feromonen zijn lichaamseigen geuren die binnen de aantrekkingskracht tussen mensen een belangrijke rol zouden kunnen spelen.”