Zo ziet de perfecte vrouw eruit

Marius Vibe
Je altijd afgevraagd hoe de perfecte vrouw er zou uitzien? De Noorse kunstenaar Marius Vibe ook. Dus combineerde hij de gezichten van de acht mooiste vrouwen ter wereld.

Vibe haalde zijn lijstje uit het tijdschrift Maxim, die ieder jaar de top 100 van de mooiste vrouwen en celebrities uitbrengt. Uit de lijst van 2011 pikte hij de top 8: Rosie Huntington-Whiteley, Olivia Munn, Katy Perry, Cameron Diaz, Mila Kunis, Bar Rafaeli, Anne Hathaway en Nathalie Portman. Een combinatie van bloedmooie actrices, modellen en zangeressen dus. Bijna overwegend blank, erkent Vibe. Hij schrijft op zijn blog dat hij liever wat meer variatie had gehad, maar zich voor de eerlijkheid op een externe lijst wilde baseren.

Daarna kiest hij steeds twee vrouwen uit en combineert hun gezicht om een nieuwe vrouw te creëren. De resultaten daarvan blijft hij combineren met elkaar, tot hij bij de perfecte vrouw uitkomt, die hij 'Olivia Whitely' doopt. De onbestaande vrouw ziet er inderdaad niet slecht uit, al lijkt ze met haar lege blik onderweg heel wat karakter te zijn kwijtgeraakt.

Is dit de mooiste vrouw ter wereld?
Marius Vibe Is dit de mooiste vrouw ter wereld?