Zo ziet de opvolger van de populaire Triple S-sneaker van Balenciaga eruit

De Triple S-sneaker van Balenciaga.
Bruno Press De Triple S-sneaker van Balenciaga.
De Triple S-sneaker van het Spaanse modehuis Balenciaga was de afgelopen paar seizoenen het meest begeerde designer-item. Ondanks het feit dat ze weinig flatterend zijn én een prijskaartje van 695 euro hebben. Ondertussen is de hype wat gaan liggen, dus komt het merk met een nieuw paar ‘dad sneakers’.

De Track-sneaker - die duidelijk geïnspireerd is op wandel- en hardloopschoenen – maakt deel uit van de herfst-wintercollectie voor 2018 van Balenciaga. Begin maart konden we er al een glimp van opvangen tijdens de modeshow van het merk, sinds gisteren is de sneaker ook daadwerkelijk te koop.

De Track-sneaker is minstens even oversized als de Triple S, alleen heeft de zool geen meerdere lagen, waardoor hij een pak minder zwaar overkomt. Het nieuwe model verschijnt in vijf verschillende kleuren, waarvan er 3 tot de mannencollectie behoren en 2 tot de vrouwen. Voor een paar betaal je 650 euro.

De Track-sneakers.
Balenciaga De Track-sneakers.4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • johan dietens

  mottig en overpriced voor da geld koopt ge 6 paar nike air maxen en die zitten zalig

 • Ingrid Vantroostenberghe

  Afschuwelijk

 • jean vandenberghe

  Ze trekken inderdaad op niks.als ik ze gratis kreeg zou ik ze nog niet dragen

 • johan verlinden

  Als het maar van een bekend en duur modemerk is dan kopen de naïevelingen het zotste eerst ,ongeacht de prijs .Kijk mij ! Ik kan deze rommel betalen!