Zo zien Pommeline en haar mama eruit na de make-over van Jani

Instagram
Gisteren konden we allemaal zien dat Pommeline in het echte leven wél meer kleren draagt dan we dachten (of toch af en toe), en dat ze haar uitspattingen van geen vreemde heeft. Zelf de aflevering gemist maar toch benieuwd hoe de blondine en haar mama eruit zien nadat Jani hen een make-over gaf in 'Zo Man Zo Vrouw'? Kijk hieronder vooral zelf.
Zo moeder zo dochter, na de make over van @janikazaltzis ❤️✨ #zomanzovrouw #mamadochtertijd #makeover31 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Quincy vgm

  De broek van mevrouw is een blunder. Het hemd ook.Stel je voor dat ze haar jas uit doet en kijk wat er dan overblijft Een hemd op een adidas trainingsbroek . Ook Pommeline is fout gestyled. Het pak dat zij draagt zou beter passen bij haar moeder.

 • luc matton

  ik kan er niet aan doen maar Sophie Tanghe heeft overschot van gelijk.

 • Mart Ekoo

  Jaloezie?? Sommige mensen hier zijn echt wel op hun ketel gestuikt! Je kan toch absoluut niet ontkennen dat die vrouw haar lichaam om zeep heeft geholpen met plastische chirurgie?? En de dochter is ook goed op weg, tattoo's zijn niet (meer) marginaal, maar zó veel, zó zichtbaar en op u voeten? Dat vind ik persoonlijk wel nog marginaal...

 • Cyprian Baillet

  Jani heeft hier weer wonderen verricht. En waarom al die negatieve commentaar naar die 2 mensen? Jalouzie ofzo?

 • Eric Audenaert

  Die moeder is precies de tweelingzus van voorman en zanger Steven Tyler van Aerosmith.