Zo verdoezelen knapperds in Hollywood kalende kop: met tatoeage

Door het haar boven je heupbeenderen te laten verwijderen ga je op Ryan Gosling lijken.
EPA Door het haar boven je heupbeenderen te laten verwijderen ga je op Ryan Gosling lijken.
Luis Payne, schoonheidsspecialist van de mannelijke acteurs in Hollywood, onthulde de geheimen van sterren als Jamie Foxx en Ryan Gosling voor een knap en jong uiterlijk. Zijn beste tips: tatoeages om hun terugwijkende haarlijn te verstoppen en het waxen van de zone boven de heupbeenderen om de illusie van spieren te creëren.

"Het haar van de onderbuik aan de heupen verwijderen geeft een slnakere indruk. Door het haar in het midden van de buik te laten staan, creëer je de illusie van buikspieren. Laat ook je borsthaar niet tot aan je baard komen. Doe dat zeker niet als je niet erg gespierd bent, want dit geeft de indruk van een vollere borstkas", legt Luis Payne uit. Als je je lichaamsbeharing goed onderhoudt, dan kan het publiek de spieren zien kunnen de sterren hun spiermassa in de verschillende delen van hun bovenlichaam showen, net zoals bij Ryan Gosling.

Steeds meer mannen in Hollywood pakken ook hun kaalheid aan. Acteurs met kort haar laten dunner wordend haar camoufleren met een tatoeage. Dit kan dankzij de techniek 'micropigmentatie': een permanente cosmetische tatoeage die haar nabootst in de vorm van piepkleine stipjes. Het geeft de indruk van stoppeltjes bij kortgeschoren haar, net zoals Vin Diesel of Jamie Foxx dat hebben.

getty