Zo moeder, zo dochter: Naomi Campbell poseert samen met mama voor Burberry

Juno Calypso/Burberry
Eindelijk weten we waar Naomi Campbell haar eeuwig jeugdige – en prachtige – uiterlijk vandaan komt: van haar moeder Valerie Morris-Campbell (... en van Botox). Samen poseren ze in de nieuwe feestcampagne van het Britse modemerk Burberry. En of ze stralen!

Naast Valerie Morris-Campbell (64) en dochter Naomi (48), zijn ook ‘The Crown’-acteur Matt Smith, actrice Kristin Scott Thomas, rapper M.I.A. en de Britse fotograaf Juno Calypso te zien in de campagne. Moeder en dochter Campbell dragen allebei een wit hemd en een zwarte blazer en zijn redelijk natuurlijk opgemaakt. Het is overigens niet de eerste keer dat de Campbells samen een opdracht doen. In 1993 liepen ze hand in hand over de catwalk voor Mugler. In 2010 deden ze dat nog eens opnieuw voor Fashion for Relief.  

De volledige campagne wordt pas op dinsdag 13 november vrijgegeven, maar Burberry heeft nu alvast een sneak preview losgelaten op de wereld. Kijk maar mee.

Naomi Campbell.
Juno Calypso/Burberry Naomi Campbell.
Valerie Morris Campbell.
Juno Calypso/Burberry Valerie Morris Campbell.
Matt Smith.
Juno Calypso/Burberry Matt Smith.
M.I.A.
Juno Calypso/Burberry M.I.A.
Juno Calypso.
Juno Calypso/Burberry Juno Calypso.
Kristin Scott Thomas.
Juno Calypso/Burberry Kristin Scott Thomas.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.