Zien: zo ziet een beha van 1,7 miljoen euro eruit

Victoria's Secret
Binnenkort is het zo ver: op 28 november worden de vleugels nog eens uit de kast gehaald en paraderen 's werelds beste langbenige modellen over de Victoria's Secret catwalk. En niet in zomaar om het even welk setje. Of had jij misschien ook een beha van 1,7 miljoen euro in je ondergoedlade liggen?

Traditiegetrouw schittert er ieder jaar ook een Fantasy Bra op de catwalk. En dat mag je behoorlijk letterlijk nemen, want de beha is bezet met diamanten, topaas en saffieren. Dit keer mag de Braziliaanse Lais Ribeiro, een 27-jarig model dat al sinds 2010 meeloopt met de shows, het niemendalletje dragen. Het prijskaartje? 2 miljoen dollar (of omgerekend 1,7 miljoen euro).
13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Dide Bartels

  Thierry Vansweevelt, die diamanten zoeken geen kindjes.

 • Jan Roesems

  verpakking is belangrijk maar de inhoud evenzeer

 • Johan Emmers

  De BH boeit me zo niet, maar de vulling is "priceless".

 • Imre Carpels

  Terwijl mensen het hebben over de borsten en het model zal ik het hebben over het vakmanschap dat hier insteekt . Dit is gewoon super mooi gemaakt en het ontwerp is super geslaagd !

 • kelly stroobantd

  Echt een pareltje mooie ! Tip voor Valentijn hè heren !