Zien: Liv Tyler als nieuwe gezicht voor Triumph

Triumph
We kennen haar vooral als Arwen uit 'The Lord of the Rings', en sindsdien heeft de 39-jarige Amerikaanse de harten van het publiek veroverd. Als werkende mama van drie, die haar privéleven dan ook nog eens het liefst buiten de spotlights houdt, is ze dan ook een herkenbaar voorbeeld voor vele vrouwen. En precies daarom was ze de perfecte keuze voor lingeriemerk Triumph.

De Amerikaanse staat niet meteen bekend om de verschillende reclamecampagnes waar ze in komt opdraven. Op hier en daar een sporadische samenwerking na, blijft de actrice liever op de achtergrond. De samenwerking met Triumph is dan ook erg betekenisvol. "Liv Tyler is een moderne vrouw in alle opzichten. Een moeder en actrice met een fel vrouwelijkheidsgevoel waarmee elke vrouw van over heel de wereld zich kan linken. Ze is aantrekkelijk, elegant en heeft een uitstraling die het vrouwelijk zelfvertrouwen weerspiegelt," zo klinken de lovende woorden van Suzanne MCkenna, het hoofd van Triumph.

En ook voor Liv Tyler is de samenwerking een schot in de roos: "De Essence collectie heeft zowel een speelse als een vrouwelijke en chique stijl, waar ik van hou." De campagne werd geschoten door fotograaf Rankin, de collectie wordt in oktober dit jaar gelanceerd.