Zelfbruin-blunder? Zo los je hem op

thinkstock
Gisteren de zelfbruiner bovengehaald om vanavond met blote benen een stapje in de wereld te kunnen zetten? De kans is groot dat je dan vandaag met een paar lelijke zelfbruinstrepen zit opgescheept. Dankzij dit handige trucje ben je er in een wip weer van verlost.

Hoe handig zelfbruiner ook is om je benen in een mum van tijd een bruin kleurtje te geven, erg makkelijk werkt het meestal niet. Zelfs de meest getrainde zelfbruiners onder ons moeten toegeven dat de bekende zelfbruinstrepen soms gewoon niet te vermijden vallen (en dan hebben we het nog niet over al die keren dat zelfbruiner niet bruin, maar oranje bleek te kleuren).

Ben jij één van de ongelukkigen die vandaag met een paar zebrabenen zit opgescheept? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Alles wat je nodig hebt om die strepen weer te verwijderen is bakpoeder en een citroen.

Bakpoeder is namelijk een fantastische exfoliant, die niet te ruw is en je huid bovendien heerlijk zacht achterlaat. Citroen bevat op zijn beurt van nature zuren die een licht blekend effect hebben op onze huid. De twee combineren geeft de best mogelijke oplossing om snel en efficiënt weer vlekvrij door het leven te kunnen. Mix daarom dus het sap van een citroen met 4 eetlepels bakpoeder. Wrijf de mix voorzichtig over je benen (of eender welke andere plek waar je zelfbruinexperiment is misgelopen) en je zal zien dat je in geen tijd weer van je vlekken bent verlost.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.